duminică, 20 mai 2012

Nu mi-au spus

Mama mi-a spus odata ca oamenii sunt buni. Mi-a spus, ca atunci cand voi creste mare nu voi mai plange. M-a rugat sa nu uit de unde vin si m-a invatat sa nu judec lumea.
Tata imi povestea despre marinari, vapoare si pirati. El m-a invatat sa zbor si sa conduc bicicleta.
Eu nu mai stiu...nu mai stiu unde...nu mai stiu cine...nu mai stiu...

2 comentarii:

  1. Nu poti intelege ,fiindca fiecare persoana are o anumita educatie , pe care a primit-o acolo in familia sa si nu se poate rupe din mrejele ei.Eu la fel , scumpa mea , cred in oameni si pentru mine e foarte dureros atunci cand sunt dezamagita.Bunica ta de fiecare data imi spune sa-mi iubesc semenii, sa incerc sa iert si sa merg prin viata mereu cu dorinta de a face bine.Dintotdeauna am facut asta si Dumnezeu m-a rasplatit prin aceea ,ca am o familie foarte frumoasa, ca am...Sa nu fii trista , te rog, crede-ma ,ca o sa patrunzi in acel adevar, ca exista frumosul, sublimul , ca viata neaparat iti va oferi momentele pe care le astepti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, mama ta are dreptate, si cum s-ar spune : Aschia nu sare departe de trunchi...ce sa facem... Astea sunt vremurile in care traim, eu nu suport oamenii care ma judeca, la fel ca si tine, oameni care arunca vorbe, care uneori dor, fara sa te cunoasca.

    RăspundețiȘtergere